top of page

Ademochtend/-avond

Breathe & Release

Voor vrouwen en mannen

Samen met Joyce Jacobs - Adem en Lichaamsgericht Therapeut - organiseert Noor ademochtenden of -avonden: Breathe & Release.  
 

1-6.jpg

Onze missie

In deze snelle wereld worden we vaak overspoeld door de hectiek van het dagelijks leven, waardoor we meer overleven. We nemen vaak weinig tijd om naar binnen te keren en te luisteren naar wat er werkelijk in ons leeft. Wat speelt er in jou? Wat heb jij nodig? Deze ochtend of avond biedt een veilige en ondersteunende ruimte om deze innerlijke reis te maken. 

Breathe & Release is een ochtend of avond waarin we samenkomen in een sharing circle en veilige ruimte om te verbinden en te delen, maar vooral om jezelf te ontmoeten met behulp van meditatie en verbonden ademwerk. 

Praktische info

Wanneer: Op dinsdagavond of zaterdagochtend 
Tijd: 19.30 - 21.30 uur of 11:00 - 13.00 uur
Locatie: Volkel

(Het exacte adres wordt verstrekt na aanmelding)
Investering: €35,-

Er is ruimte voor 8 vrouwen/mannen om deel te nemen.


Voor deze ochtend/avond hoef je geen ervaring te hebben, alleen een open hart en een verlangen om meer in contact te komen met jezelf.

Heb je vragen of wil je je graag aanmelden?
Neem contact op!

IMG_20231005_121353_435.jpg
daphne-richard-IFsvZ9bqwAU-unsplash.jpg

Speciale editie

28 MEI - Relieve your grief. Dit is een Breathe & Release special edition die in het teken staat van rouw en verlies.

Rouw en verlies komt in alle vormen voor met verschillende oorzaken, zoals; overlijden, adoptie, abortus, relatiebreuk of scheiding, immigratie, verhuizing, oorlog, onvruchtbaarheid, miskraam, ziekte, ongeluk, ontslag, onveilige jeugd of situatie (trauma).

 

Het effect hierop op iemands leven is heel persoonlijk. En hoe groot of klein het verlies ook is, pas als het in alle z'n facetten doorvoeld is kan je het verwerken en een plek geven. En dan is vaak nog zo dat het een wond blijft die ook weer opengekrabt kan worden door andere ervaringen in het leven. Dit noemen we triggers.

 

Wij geloven in voelen en delen is helen. Deze cirkel biedt een veilige bedding waarin jouw gevoel en emoties er mogen zijn. Het toelaten, doorvoelen, delen en omarmen van de pijn werkt helend. Door ruimte te geven aan jouw pijn en te rouwen verminder je angst en depressie. Samen kunnen we naar elkaar luisteren, zonder oordeel of vergelijk en leer je jezelf met jouw wond/ bagage te dragen.

"Fijn om te ervaren dat gevoelens ook positief
kunnen zijn."


— PASCALE

Ervaringen

"Een fijne ervaring die voor mij precies op het juiste moment kwam!"
 
— COBY

"Ik vond de sfeer en de opbouw erg prettig en ongedwongen."
 
— FLEUR

Contact

06-13121436    |    noorvanhout@hotmail.com

Korhoenderveld 44, 5431 HH Cuijk

Neem contact op

bottom of page